Nieuwbouw 3 bruggen Hoorn

Nifra constructiewerken heeft van de Haarsma groep uit Tjerkwerd opdracht gekregen voor het leveren en monteren van 3 stalen bruggen met stalen leuningen.

Deze 3 bruggen worden bij het nieuwbouwproject Bangert & Oosterpolder te Hoorn geplaatst. De bruggen zullen nog voor de bouwvak geplaatst worden en dragen bij aan een goede onderlinge verbinding van de woonblokken, die op speelse wijze worden gescheiden door stadsgrachten.

Brug A met het oranje hekwerk heeft een overspanning van +/- 8.5 meter en is 5 meter breed. Brug B met het grijze hekwerk heeft een overspanning van 14.5 meter en is ook 5 meter breed.

Het gebruik van stalen bruggen maakt het dagelijkse verkeer van auto’s, fietsen en voetgangers op veilige wijze mogelijk. Stalen bruggen zijn sterker dan bijvoorbeeld houten bruggen en gaan veel langer mee.

Omdat ze letterlijk ijzersterk zijn, is dit type burg voor grote en langdurige belastingen ideaal.Door het specifieke gebruik van type X staalconstructie…De staalconstructie is vervaardigd met … op onze productielocatie in Obdam. Per vrachtwagen zijn de leuningen, liggers en platen in 1 dag naar de bouwlocatie vervoerd en daar in slechts 3 dagen gemonteerd, met minimale overlast voor de buurt. Een knap staaltje werk waar wij trots op zijn!

Opdrachtgever

Haarsma groep
}

Start project

2e kwartaal 2016

Projectduur

2 Maanden

Voor meer informatie over een lopend project kunt u bellen met Uitvoering.

Voor informatie over een nieuw project of de diensten van Nifra kunt u contact opnemen met Calculatie

Nifra staal constructies
Poel 19
1713 GL Obdam
info@nifra.nl

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Poel 19

1713 GL Obdam

Mobiel: 06 55 80 20 36

Email: info@nifra.nl