Staalbouw, ook voor Particulieren

Bij staalbouw kunnen particulieren soms het idee hebben dat dit voornamelijk gaat om grote constructies voor bedrijven. Staal klinkt nu eenmaal stevig en zwaar.

Met Nifra Constructiewerken, leveren wij inderdaad veel grote constructies aan grote partijen; zoals het skelet voor loodsen of brugdelen.

Dit zijn echter niet de enige staalconstructies die wij leveren. Wij leveren ook met regelmaat constructies voor particulieren. Deze constructies kunnen sterk verschillen in grootte en in complexiteit. In essentie is basis hetzelfde, een constructie die door onze specialisten zo wordt ontworpen dat deze exact levert wat u nodig heeft.

Hieronder geven wij u een overzicht van de projecten waar wij particulieren onder andere mee bij kunnen staan.

Vanzelfsprekend is dit overzicht niet volledig. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om ons mee te laten denken bij uw project.

Een serre met stalen constructie

Een serre van staal heeft een unieke uitstraling. Door het gebruik van metaal kunnen de dragende delen erg smal worden gehouden. Dit zorgt voor een groot gedeelte aan glazen oppervlak.

Serres kunnen variëren van een korte terrasoverkapping tot een volledige woonserre. Indien u behoefte heeft aan een groot oppervlak is een volledige uitbouw van glas en staal ook mogelijk. Hierbij realiseren wij een ruimte met volop lichtinval waardoor u al vroeg van het zonnetje kunt genieten.

De metalen serre kan aan een woning worden geplaatst maar ook als losstaand object. In dat laatste geval kan de stalen constructie bijvoorbeeld in een moestuin worden geplaatst.

Voor meer informatie over een lopend project kunt u bellen met Uitvoering.

Voor informatie over een nieuw project of de diensten van Nifra kunt u contact opnemen met Calculatie

Nifra staal constructies
Poel 19
1713 GL Obdam
[email protected]

“Een serre van metaal en glas biedt volop lichtinval en kan in iedere denkbare vorm geleverd worden”

Nifra Constructiewerken

Een stalen H-profiel, stalen H-balk of stalen ligger voor in de aanbouw

Wanneer u een muur verwijdert die een deel van uw woning draagt, dan moet deze kracht worden opgevangen. Indien de muur niet wordt teruggeplaatst bijvoorbeeld omdat u een aanbouw wilt bouwen of omdat u twee ruimtes wilt samenvoegen, dan wordt er vaak een stalen balk gebruikt als overspanning.

Deze balk of profiel wordt in de muur gemetseld of vastgezet en overspant de ruimte waar eerst de muur stond. Bij Nifra hebben wij ruime ervaring met deze stalen liggers.

Door onze kennis van staal kunnen wij u exact het profiel leveren dat enerzijds voldoende sterkte heeft en anderzijds zo efficiënt mogelijk van het metaal gebruik maakt. Hierdoor heeft u optimale functionaliteit voor een scherpe prijs.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook het plaatsen van de H-balk voor u uitvoeren.

Trappen voor binnenhuis en buitenshuis

Wij zijn bekend met het ontwerp en leveren van vele verschillende stalen trappen. Hierbij variëren wij van binnenshuis design trappen tot stalen wenteltrappen aan de buitenkant van de woning.

Omdat wij zelf het metaal vormen en verwerken, zijn wij extreem flexibel in onze ontwerpen. Hierdoor kan een trap meer functioneel zijn of meer een designitem. Vanzelfsprekend is de combinatie van beide ook mogelijk.

Naast de trap zelf, kunnen wij de trap ook afwerken met balustrades of bijvoorbeeld traphekken.

Vanzelfsprekend is dit niet alles waarbij wij u kunnen helpen. U kunt als bedrijf of als particulier altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee zodat we samen tot de beste oplossing komen.

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen om eens mee te denken over uw project.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Poel 19

1713 GL Obdam

Mobiel: 06 55 80 20 36

Email: [email protected]