Sneller Bouwen, Lagere Prijzen

Betere materiaalkeuze zorgt voor kortere Bouwtijd

De bouw is een sector die zeer gevoelig is voor de conjunctuur van de economie. Dat betekend heel eenvoudig gezegd, dat wanneer het goed gaat met de economie, het ook goed gaat met de bouwsector. Veel bedrijven willen uitbreiden, projectontwikkelaars durven nieuwe woningen te bouwen en huiseigenaren willen bijbouwen.

In mindere economische tijden lijdt de bouw dan ook meestal extra zwaar. Opeens stoppen alle sectoren met nieuwe projecten en worden renovaties op de langere termijn geschoven.

Dit zorgt ervoor dat wij als bouwsector een hoge piekbelasting hebben. In tijden van schaarste worden we daarom gedwongen na te denken over zo goedkoop mogelijk bouwen. In tijden van veel werk, is juist de tijd die projecten in beslag nemen erg belangrijk.

Een korter project betekent dan immers meer tijd voor het volgende project.

Staalbouw om sneller te kunnen bouwen

Om deze reden maken wij veelvuldig gebruik van staalbouw, hiermee kunnen zo snel mogelijk inspelen op de vraag van onze klant. Staal biedt namelijk een aantal bijzondere voordelen die de duur van een project sterk kunnen verminderen.

Door een staalskelet kunnen snel grote afstanden worden overbrugd en kan snel een raamwerk worden
Een tweede voordeel van de kortere bouwtijd is dat we minder afhankelijk zijn van het weer omdat we minder lang op de bouwplek zelf bezig zijn met de bouw.

Een groot deel wordt al in onze productiehallen gedaan zodat we op locatie bijzonder snel kunnen schakelen.

Voor meer informatie over een lopend project kunt u bellen met Uitvoering.

Voor informatie over een nieuw project of de diensten van Nifra kunt u contact opnemen met Calculatie

Nifra staal constructies
Poel 19
1713 GL Obdam
[email protected]

Sneller Bouwen door Prefabricatie

Staal is bij uitstek geschikt voor het vervaardigen op voorhand. Door een stalen skeletconstructie te gebruiken, kan dus de basis van een gebouw al geheel worden voorbereid.

Wij kunnen dit doen door al in onze productieruimte de balken op maat te vervaardigen. Hierdoor is er minimale bouwtijd op locatie. Op de locatie hoeft in dit geval enkel de assemblage van de stalen onderdelen te geschieden. Vervolgens kunnen verdere muren, vloeren, kozijnen etc. eenvoudig in de staalconstructie worden gemonteerd.

Dit heeft een direct gevolg voor de prijs van het project. Door onderdelen al op voorhand te vervaardigen kan dit efficiënter gebeuren

Ieder Project heeft mogelijkheden tot efficiënter Werken

Of het nu gebeurt door een betere keuze van materialen, slimmere afstemming of door prefabricage. Vaak is een goed gepland project, een project dat naar de meeste tevredenheid wordt uitgevoerd. Zeker met staalbouw is er veel mogelijk op het gebied van planning en logistiek. Door de juiste keuzen van materialen en onderdelen, kan het werk op de locatie worden beperkt.

Dit betekend dat u minder overlast heeft van de bouw en dat wij efficiënter kunnen werken.

 

Ieder project is maatwerk

Ieder project vraagt om zijn eigen aanpak. Niet alleen de constructie maar ook de omstandigheden, het gebruik en de doelstellingen hebben invloed op het door ons gebruikte type verbinding.

Door vroegtijdig met ons te overleggen, bent u verzekerd van de juiste aanpak.

Door tijdens iedere fase van het project na te denken over alle eisen en wensen, zorgen wij voor een optimale realisatie van uw project.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Poel 19

1713 GL Obdam

Mobiel: 06 55 80 20 36

Email: [email protected]